Jesper Nordberg solo

Jesper Nordberg solo

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Jesper Nordberg solo

Den svenske kontrabassist Jesper Nordberg spiller solokoncert til filmcollage af forskellige steder i Hørsholm.

Kom og oplev en unik stedsspecifik performance, hvor avantgardemusik på et internationalt niveau forbindes med det nære og lokale. ‘Jesper Nordberg Solo – Hvordan lyder Hørsholm?’ er en multimedieforestilling bestående af kontrabas og en collage af filmklip fra Hørsholm. Jesper Nordberg har indsamlet filmmateriale om Hørsholm og skabt en levende collage, som bliver vist samtidigt med, at Nordberg fremfører sin selvkomponerede solokoncert. Bl.a. vil man kunne se filmklip fra opførelsen af Opnæsgaard i 1960’erne, droneoptagelser fra det nutidige Hørsholm og materiale fra 2016 fra det gamle hospital i Hørsholm.

Koncerten foregår i det åbne biblioteksrum på førstesalen i Dinesen, og det er muligt både at slentre forbi forestillingen og indløse billet og tage en plads.

Billetter er gratis og kan hentes fra billetlinket.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »