Jazz med Legard Duo

Jazz med Legard Duo

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Jazz med Legard Duo

Den 19. august fylder No. 43 gårdhaven med lækker jazzmusik, når Legard Duo, bestående af Ditte Legard og pianist Jacob Broholm kommer og giver koncert.

Legard Duo vil underholde jer med en alsidig blanding af originale numre og jazznumre. Repertoiret vil være fyldt med lækre filmhits, pop-klassikere og bløde jazzmelodier, der skaber den perfekte stemning.

Det er vigtigt at bemærke, at der kun er plads til 40 deltagere, og tilmelding sker efter princippet “først til mølle”. Du kan sikre din plads ved at tilmelde dig og betale på hjemmesiden.

Det bliver en hyggelig aften med jazzmusik, vin og dejligt selskab i gårdhaven. Det er en fantastisk mulighed for at opleve Legard Duo’s lækre jazz og nyde en aften fyldt med god musik og godt selskab.

Så sørg for at tilmelde dig og sikre din billet til denne hyggelige jazzaften. Det bliver en oplevelse, du ikke vil gå glip af!

Prisen er 250 kroner pr. person for tapasanretning og jazz-koncert. Hvis du ikke ønsker tapas, så koster det 150 kr for jazz-koncerten.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »