Jazz Child – forårskoncert

JazzChild Sommerjazz i gårdhaven

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Jazz Child – forårskoncert

Fie aka Jazz Child kommer og spiller på MYBG d. 16. marts og spiller foråret ind. De vil spille Jazz Childs egen musik, covers af moderne numre og jazzstandarder. Koncerten starter kl 20.00 og vi glæder os meget. Vi håber at se mange af jer!
Billetter koster 150 kr og kan købes på  MobilePay 572848 skriv “jazzchild” eller billetfix link: https://billetfix.dk/en/e/fie-aka-jazz-child-live-1/
Kom før koncerten og nyd et godt glas vin, Julie Gades soloudstilling, musik og hygge i salen. My Beautiful Gallery åbner kl. 18.
Husk, at I er meget velkomne til at medbringe mad eller forudbestille en lækker antipasti tapas med brød og smør til 149,- (MobilePay 572848- skriv tapas), drikkevarer købes i baren.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »