Ishockey: Rungsted / Aalborg

Rungsted Seier Capital Metal Ligaen 2023/2024

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Ishockey: Rungsted / Aalborg

Kom og se ishockey i topklasse og støt hjemmeholdet ‘Rungsted Seier Capital’ når der spilles hjemmekamp i Metal Ligaen 2023/2024. Metal Ligaen er den bedste danske ishockeyliga for mænd.

Oplev hvordan vores lokale fans fyrer op under Bitcoin Arena i Hørsholm Idrætspark, når hjemmeholdet Rungsted Seier Capital spiller kampe. Der er mulighed for at købe øl, vand, pølser og popcorn i hallen.

Billetter – Grundspil 2023-2024

Sæderne er inddelt i 4 priskategorier alt efter udsyn i hallen og koster fra 75-200 kr. pr. kamp. Billetter købes ved at hente Metal Liga app’en på din telefon.

Børn og unge bosiddende i Hørsholm Kommune fra 5 – 17 år: Gratis (afhentes i billetlugen) De skal dog være afhentet senest 15 min før kampstart. Husk sygesikringsbevis.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »