Indvielse af streetbasket-banen

Ny streetbasket 79ers Hørsholm

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Indvielse af streetbasket-banen

Hørsholm 79ers Basketball har glæden af at invitere til indvielsen af klubbens nye streetbasketbane på bagsiden af Hørsholmhallen torsdag d. 30. maj kl. 16.30.

Gennem flere år har 3×3 streetbasket vundet stor popularitet både nationalt og internationalt. Derfor er det en kæmpe gevinst for Hørsholm 79ers Basketball og byens mange unge mennesker, at vi nu har nogle fantastiske udendørs basketball-faciliteter til rådighed i nærheden af Hørsholmhallen.

Streetbasketbanen, der har tre kurve, er blevet til i samarbejde med Nordea Fonden og Hørsholm Kommune. Banen er åben for alle, så uanset om du kommer med en bold under armen eller bare vil kigge forbi, er du altid velkommen og kan være med. Og skulle du blive bidt af streetbasket, så er du også meget velkommen som medlem i Hørsholm 79ers.

For Hørsholm 79ers Basketball var etableringen af streetbasketbanen et stort ønske for at fremme lokalsamfundets muligheder for fysisk aktivitet og fællesskab, og allerede få minutter efter at kurvene var sat op, og i de efterfølgende dage, summede banerne af liv med driblinger, finter, skud og masser af socialt samvær. Det er præcis denne form for engagement og aktivitet, vi håbede på, og det viser, at banen allerede inden linjerne på asfalten er tegnet, er en stor succes.

Den officielle indvielse af streetbasketbanen finder sted torsdag d. 30. maj kl. 16.30, hvor vi fejrer åbningen af den nye bane sammen med Hørsholm Kommune og Nordea Fonden, der har støttet projektet økonomisk.

Før og efter den officielle ceremoni vil der være rig mulighed for at prøve de nye kurve og spille streetbasket med venner og familie. Der vil også være mulighed for at købe en pølse og sodavand, så alle kan få en hyggelig eftermiddag med basketball og samvær.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en festlig dag og håber at se mange glade ansigter på den nye streetbasketbane.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »