Ikoniske albums: Metallicas The Black Album

Jakob Trolle

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Ikoniske albums: Metallicas The Black Album

Kom med i Lilletrommen, når vi stiller skarpt på et af rockhistoriens absolutte hovedværker, nemlig Metallicas ’The Black Album’.

Det legendariske metalband, der er koncertaktuelle i København i 2024 i forbindelse med deres verdensturné ’Metallica – M72 World Tour’ udgav i 1991 albummet ’Metallica’- i folkemunde ’The Black Album’.

Meget få metalplader har tilnærmelsesvist nydt den kommercielle succes, som dette album. Det var et album, der sparkede døre ind. Ikke bare for Metallica, der røg på en opslidende turne på intet mindre end tre år i kølvandet på udgivelsen. Men også for alle de metalhoveder i spe, der via albummet fik åbnet dørene til en verden af metalmusik og metalkultur, de måske aldrig havde mødt før.

The Black Album er det ultimative ”gateway album”, der både smadrede hitlisterne og var lige ved at smadre Metallica.

Musikformidler og vært på metalpodcasten ’Sort Søndag’, Jakob Trolle, introducerer til værket og dets tilblivelse, og bagefter går vi helt i sort, når lyset slukkes, og vi i fællesskab skal lytte til albummet i dets helhed fra start til slut. Det bliver heavy!

Billetten inkluderer en fadøl fra Trommens foyerbar, som man kan hente umiddelbart inden arrangementsstart mod fremvisning af sin billet.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »