(H)OP – teater for de mindste

(h)OP - børneteater

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

(H)OP – teater for de mindste

Træd ind i en verden af sjov, ballade og rørende øjeblikke med teaterversionen af den elskede børnebog “Sallys Far”! Med over en halv million solgte bøger er “Sallys Far” en af landets mest populære børnebøger i disse år, og nu kan du opleve historien live på scenen.

Sallys far er virkelig pinlig. Han får de skøreste idéer, som når han pludselig vil være youtuber eller beslutter sig for, at han ikke gider være voksen, så han og Sally bytter roller. Han er også virkelig dårlig til at tabe, og når han bliver ramt af mandeinfluenza, er det Sally, der må tage sig af ham og sørge for kiks og kakaomælk. Men kedelig, det er Sallys far bestemt ikke!

Louise Schouw Teater har skabt en helt ny forestilling baseret på de populære bøger “Sallys Far” af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen. Forestillingen er fyldt med sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange komponeret af Sigurd Barrett og Eskild Dohn.

Her møder vi Sally, hendes skøre lillebror Eddie, hendes ven Svend og selvfølgelig Sallys sjove og skøre far, der skiller sig ud fra andre fædre. Humoren i forestillingen rammer hele familien, og der er masser af grin og samtaleemner bagefter. Bag fars fis og ballade er der også alvor, som får både store og små til at tænke over tingene.

“Sallys Far” er en forestilling fyldt med musik og flyvefantasi, der er skabt specielt til de allermindste. Varigheden er cirka 35 minutter, hvilket er den perfekte længde til at fastholde opmærksomheden hos de yngste publikum.

Glæd dig til at træde ind i Sallys og hendes fars forunderlige verden, hvor grin og eftertanke går hånd i hånd. Gør dig klar til en magisk oplevelse fuld af musik og fantasi. Billetter til “Sallys Far” kan fås nu, så sørg for at sikre dig en plads til denne sjove og rørende teaterforestilling for hele familien.

HUSK AT BÅDE BØRN OG VOKSNE SKAL HAVE BILLET – Billetter bliver sat til salg til august.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »