Hollywood in Vienna – The world of James Horner

Hollywood in Vienna – The world of James Horner

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Hollywood in Vienna – The world of James Horner

Storslåede musikoplevelser på det store lærred med streamingtjenesten Qello Concerts

Vi byder denne eftermiddag indenfor til en enestående koncertoplevelse optaget live i Wien i 2013. Er du filmnørd og vild med filmmusik så er denne koncert noget, du ikke må gå glip af!

Komponisten James Horner bliver ved denne koncert hyldet for hans store bidrag til filmens verden med hans mange kendte suiter og melodier. Horner selv sidder på første række under koncerten som han har beskrevet som et af de mest specielle øjeblikke i hans liv.

Det er den oscarnominerede komponist David Newman som dirigerer ORF Radio-Symphonieorchester Wien i opførelser af suiter fra Horners mest succesfulde værker; bl.a Titanic, Avatar, A Beautiful Mind, Braveheart og mange flere.

Gratis billetter vil være tilgængelige på billetlinket fra d. 11. september.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »