Hørsholmløbet – 2024

Hørsholmløbet - 2024

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Hørsholmløbet – 2024

Vi afholder i maj Hørsholmløbet 2024 med start og mål på plænen foran Rungstedgaard.
Årets løb er søndag d. 26 maj. Kom og løb 5km, 10km eller en halvmarathon.
Som tidligere har vi også en speciel familie- og børne-rute på 4km eller 2km hvor hele familien kan deltage.
Pris for at deltage er mellem 50.- og 250.- kroner afhængig af distance.
Hørsholmløbet arrangeres af frivillige og overskudet går til støtte af lokale idrætstalenter gennem Team Hørsholm.
Nyhed 2024 løbet:
Gåruter: Som noget nyt introducerer vi i samarbejde med Charlotte Stevnsborg (kendt fra Just Walk) to gåruter på hhv. 10 km og 16 km. Ruterne gås med en gå-vært som vejviser, men følger i øvrigt stort set den afmærkede ‘BLIXEN ruten’. Ligesom løberne får man både deltagernummer og en slut tid på turen. Tilmelding sker samme sted som for løberuterne.

Start- og målområdet for alle ruter ligger på græsplænen foran Rungstedgaard, så der er gode muligheder for venner og familie for at møde op og støtte.

Og en lille praktisk note: Lad bilen stå derhjemme, tag cyklen, gåbenene eller bussen i stedet – der vil være mange mennesker i området på løbedagen, men der er dog masser af parkeringsmuligheder på Rungstedgaard

Læs mere og tilmeld dig på billetlinket

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »