HØRSHOLM:DOX

Aktivitetscenter Selmersbo film café

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

HØRSHOLM:DOX

Dokumentarfilm i verdensklasse lige her i Hørsholm.

I perioden d.13. – 24. marts kan nogle af de bedste dokumentarfilm fra dette års CPH:DOX-filmprogram opleves i Trommen til minifestivalen HØRSHOLM:DOX. Vi stiller skarpt på de mest relevante emner og har skræddersyet et spændende program med tilhørende events. Hele programmet samt information om billetter vil blive offentliggjort på bibliotekets hjemmeside.

Om DOX:DANMARK:

I 2021 lancerede CPH:DOX det landsdækkende initiativ DOX:DANMARK, der byder på minifestivaler rundt omkring i hele Danmark med dokumentarfilm som omdrejningspunkt. Med DOX:DANMARK får danskerne mulighed for at deltage i filmarrangementer, debatter og samtaler om nogle af de store temaer og udfordringer, der præger vores samfund i disse år. Læs mere om initiativet her.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »