HØRSHOLM:DOX: Swan Song

HØRSHOLM:DOX: Swan Song

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

HØRSHOLM:DOX: Swan Song

Trommens Filmklub kuraterer på dette års HØRSHOLM:DOX et filmarrangementet og byder i den anledning indenfor i Lilletrommen til et glas vin og en særvisning af ballet-dokumentaren Swan Song.

Swan Song trækker seerne ind i en af verdens førende balletkompanier, når det præsenterer en monumental og arveafklarende nyproduktion af Svanesøen, iscenesat af balletikonet Karen Kain i hendes afsked med det kompagni, hun har været synonym med.

Den firedelte dokumentarserie følger tæt på Kain og en gruppe unge dansere fra hele National Ballet of Canadas rækker og væver Svanesøens dramatiske skabelsesproces sammen med intime scener fra de medvirkendes personlige liv. Dette sker samtidig med, at de arbejder hen imod en af de mest betydningsfulde åbningsaftener i virksomhedens historie.

Filmen introduceres af leder af Ballet Ensemble Rudersdal, Pi C. Svenstrup, som bl.a. vil fortælle om Svanesøens og Tchaikovskijs betydning i den danske balletkultur, om ballettens verden, som er så enestående og vigtig i vores tid og om sit arbejde med børn og voksne i Ballet Ensemble Rudersdal. 

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »