HØRSHOLM:DOX: En Vild Familie

HØRSHOLM:DOX: En Vild Familie

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

HØRSHOLM:DOX: En Vild Familie

En familie, der har skabt et idyllisk selvforsynende liv for deres fire børn tvinges til at genoverveje deres valg og forsøge at (gen)integreres i det moderne samfund, da tragedien uventet rammer dem. Radikale livsvalg møder dilemmaer i en livsklog film.

Med hjemmeskoling, et selvforsynende landbrug og krammere til skovens træer ligner familien Payne en vaskeægte moderne, lykkelig hippie-drøm. De fire børn og deres kærlige forældre lever et idyllisk liv i de norske skove – langt fra iPads og skole-hjem-samtaler. Men da moderen går bort alt for tidligt, tvinges den unge familie ud i en strøm af dilemmaer og må genoverveje deres fremtid på landet og deres relationer til hinanden. Skal de flytte tilbage til England, hvor faderen Nik er fra og har hele sin familie? Hvordan kan Nik hjemmeskole, når han også skal arbejde? Og hvor hårdt skal han holde fast i de løfter, han gav til sin kone, inden hun døde?

’En Vild Familie’ graver dybt ind i tragediens sårbare familiedynamikker, og finder en kærlighed, der både er smitsom, lærerig og rørende. Over flere år følger kameraet i hælene på familien, mens de forsigtigt forsøger at integrere sig tilbage ind i den moderne verden og forsøger at acceptere sorgen som en livslang følgesvend.

Efter filmen kan du opleve en ekspert fortælle om den tendens, vi også ser i udfolde sig i Danmark, hvor flere og flere børnefamilier tager aktivt stilling til deres tilværelse og vælger at gøre op med livet i hamsterhjulet.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »