Hørsholm Kirke genåbner

Hørsholm Kirke genåbner 3. september 2023

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Hørsholm Kirke genåbner

Den 3. september åbner Hørsholm Kirke efter at have været lukket i lidt over et år. Det kommer til at foregå ved højmessen søndag den 3. september kl. 10 med detagelse af alle kirkens præster.

Kirken er blevet renoveret fra top til tå indvendigt med udgangspunkt i C.F. Hansens oprindelige tanker. Istandsættelsen bringer kirken tilbage til den oprindelige neo-klassisistiske stil, men med tilføjelser af en række moderne og nutidige tiltag.

Indvendigt er kirken malet i farver, der baserer sig på analyser udført af Nationalmuseet. Kirkens søjler er blevet marmoreret, som de var oprindeligt. Der er fremstillet nye bænke, som er en opdateret udgave af den oprindelige 200 år gamle bænk. To store kandelabre, som kirken modtog ved 100-års jubilæet i 1923, er blevet istandsat og vil blive placeret i koret. 

Ligeledes er renoveres de 100 år gamle pendler, der hang mellem kirkens søjler, med led-lys og genopsættes. Kirkens øvrige belysning vil blive nytænkt med udgangspunkt i kirkens tempelform og med de faciliteter, der er tilgængelige i dag.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »