Foredrag: Hørsholm – Byen ved slottet

foredrag Hørsholm: Byen ved slottet

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Foredrag: Hørsholm – Byen ved slottet

Hvorfor findes Hørsholm? Hvordan så byen ud, da den kun var en lille flække nær et stort slot? Oplev Hørsholms tidlige år, når forsker og museumsinspektør Kristoffer Schmidt fortæller om skabelsen af byen ved slottet.

Foredragsholder er Kristoffer Schmidt, museumsinspektør, historiker, ph.d., Museum Nordsjælland.

 

Kend din Hørsholm historie – 6 foredrag og byvandringer

Hørsholm-området er blandt landets smukkeste egne. Og så gemmer den på noget af den mest spændende Danmarkshistorie. I denne række foredrag og vandringer får du serveret fascinerende fortællinger om de konger, dronninger, bønder og borgmestre, der formede Hørsholm og omegn. Det sker i selskab med dygtige historikere fra Hørsholmarkivet og Museum Nordsjælland, der bringer dig tæt på fortiden – og gør dig hjemmevant i dit lokalområdes historie.
Det er både muligt at booke plads på enkelte af arrangementerne – eller at få mængderabat ved at booke hele pakken. Uanset hvad du vælger, kommer du tæt på de historiske spor og fortidige begivenheder, der gemmer sig i Hørsholms, Rungsteds, Usserøds og Vallerøds bygninger, veje og naturområder.Kend din Hørsholm historie – 6 foredrag og byvandringer – Alle 6 foredrag til en billigere pris! kr. 550.- klik her

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »