Historisk vandretur i Folehave Skov

Historisk vandretur i Folehave Skov

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Historisk vandretur i Folehave Skov

Tag med Museum Nordsjælland på en historisk vandretur i Folehave Skov og dyk ned i historien omkring naturen omkring os. Under denne spændende tur vil vi udforske, hvordan skoven og landskabet har gennemgået betydelige forandringer over tid, som følge af menneskers udnyttelse af naturens ressourcer og ændringer i vores syn på naturen.

Vi vil passere bronzealderhøje, opleve varierede skovlandskaber og udforske steder som Kongens Dam og von Linstows gravminde. Undervejs vil vi fortælle historier om skovenes rolle som kongens jagtområde, skovgræsning og kulsvidning. Vi vil også dykke ned i indførelsen af ordnet skovdrift, som har haft en afgørende indflydelse på skovene og som stadig præger dem i dag. Vi vil også berøre emner som biodiversitet og rewilding, som er kommet i fokus i moderne skovforvaltning.

Museum Nordsjælland vil dele deres omfattende viden og indsigt i skovens historie og udvikling. Denne historiske vandretur giver dig mulighed for at forstå og værdsætte de forskellige aspekter af Folehave Skov og dens betydning i fortiden og nutiden.

Kom og vær med på denne spændende vandretur arrangeret af Museum Nordsjælland, og få et unikt indblik i Folehave Skovs historie. Du vil blive forbløffet over, hvordan menneskets interaktion med naturen har formet landskabet og skabt den skov, vi ser i dag. Det er en fantastisk mulighed for at lære og blive inspireret af vores naturarv.

Grib chancen for at opleve historien komme til live i naturen og tilmeld dig denne historiske vandretur i Folehave Skov. Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele vores viden med dig.

Mødested: P-pladsen på sydsiden af Folehavevej, ca. 200 m øst for Lille Frises Eng (nær bålpladsen og lejrpladsen) – kig efter det hvide skilt!

Varighed: ca. 2 timer i moderat tempo

Pris: 75 kr., betaling MobilePay eller kontant (lige penge)

Tilmelding ikke nødvendig.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »