Hirschholm Festival

Hirschholm Festival i Hørsholm Slotshave ved Hørsholm Kirke

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Hirschholm Festival

Hirschholm Festival er en mulighed for at opleve historien om Hirschholm Slot og de kongelige dramaer, der udspillede sig der i 1700-tallet. Arrangementet finder sted i Hørsholm Slotshave søndag d. 3. september fra kl. 10.30 til 16.00

Programmet for festivalen inkluderer forskellige aktiviteter og underholdning. Du kan starte dagen med en søndagskaffe eller te i Slotshaven og nyde atmosfæren. Derefter vil den anerkendte blokfløjtespiller Michala Petri give en kort koncert.

Under festivalen vil der være forskellige karakterer, der levendegør historien. Du kan møde vaskekonen, hofskriveren og endda den skøre konge, der vil bidrage til at skabe en autentisk oplevelse. Der vil også være mulighed for at prøve ringridning enten i en trillebør eller på en hest, hvilket hvert år er en sjov og udfordrende aktivitet.

Hvis du er interesseret i 1700-tallets dans og etikette, kan du tage en lektion i en danseskole, hvor du kan lære de klassiske trin og regler fra den tid. Der vil også være mulighed for at prøve i “Christian 7.s smadrebod”, hvor du kan  ramme porcelæn og opleve hvordan det er at være en ung konge med et hidsigt temperament. Derudover vil der være mulighed for at male dit eget våbenskjold og deltage i mange andre spændende aktiviteter. Festivalen tilbyder igen i år en bred vifte af sjove og lærerige oplevelser for alle aldre.

Sørg for at sætte tid af til at deltage i Hirschholm Festival og nyd en dag fyldt med historie, underholdning og sjov i Hørsholm Slotshave.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »