Headspace – få indsigt i unges trivsel

Headspace

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Headspace – få indsigt i unges trivsel

Kom til unikt erfaringsoplæg med den landsdækkende ngo “headspace”, hvor ungerådgivere deler ud af deres komplekse indsigt om børn og unges (mis)trivsel.

I headspace møder de hver dag børn og unge, der har brug for nogen at tale med. Deres ungerådgivere har stor indsigt i, hvad der sker i et ungdomsliv, hvad der kan være medvirkende til, at mange børn og unge mistrives mentalt og ikke mindst, hvordan vi som voksne kan være med til at starte dialogen op sammen med børn og unge.

Vi er så heldige her på Hørsholm Bibliotek, at headspace Lyngby, der er vores nærmeste headspace, vil komme og dele ud af deres erfaringer fra mødet med ‘vores’ unge. Der vil desuden være rig mulighed for at stille spørgsmål til ungerådgiverne.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »