Havesamtaler med Anna Grue, Jesper Christiansen og Signe Wenneberg

Havesamtaler med Anna Grue, Jesper Christiansen og Signe Wenneberg

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Havesamtaler med Anna Grue, Jesper Christiansen og Signe Wenneberg

Midt i Blixens Fuglereservat sætter Signe Wenneberg denne eftermiddag forfatter Anna Grue og billedkunstner Jesper Christiansen i stævne til en vidtforgrenet samtale om kærligheden til haven og naturen.

Mennesket har brug for jordforbindelse. At blive forbundet med naturen, træerne, jorden, komposten, det organiske og det levende. Jorden er meningen med det hele, og alt, hvad vi spiser, kommer dybest set derfra. Jorden og grundvandet er vores overlevelse og vores børns og deres børns overlevelse. Det giver mening at forbinde os med det.

Samtalen er en del af museets salon-serie HAVESAMTALER, hvor journalist og forfatter Signe Wenneberg møder en række personligheder, der også nærer kærlighed til haven, men på mange forskellige måder.

Arrangementet denne eftermiddag er en del af festivalen Golden Days.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »