Shu-bi-dua 2.0 – Hardinger Band

Hardinger Band - Shu-Bi-Læum 50 år

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Shu-bi-dua 2.0 – Hardinger Band

Fredag den 1. september kan du opleve SHUBIDUA hits leveret af Hardinger Band til Kulturdag i Hørsholm Bymidte. Det bliver ikke meget mere ægte end Michael Hardinger band og deres hyldest til Michael Bundesen.

Shu-bi-dua er kendt for deres mange populære sange, som har været elsket af både børn og voksne gennem flere årtier. Deres musik har en bred appel, og det er fantastisk at høre, at de vil optræde som hovednavn på den første kulturdag i Bymidten i Hørsholm fredag den 1. september.

Shu-bi-dua’s udødelige klassikere har en unik evne til at bringe folk sammen og få dem til at synge med. Shu-bi-dua 2.0 live, kan opleves på scenen ved torvet foran Trommen fredag aften kl. 18.00.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »