Guidet fælleslæsning

Guidet fælleslæsning Hørsholm Bibliotek

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Guidet fælleslæsning

Litteratur, fællesskab og hygge.

Kom og lyt, hyg, tal og vær sammen om litteraturen, når vi igen inviterer indenfor til guidet fælleslæsning og en kop kaffe på biblioteket.

Hver måned står den på velvalgte, sjove og tankevækkende noveller og digte. Litteraturformidler Signe Thomsen læser teksterne op, og undervejs taler vi om det, teksterne sætter i gang af tanker og refleksioner.

De guidede fælleslæsninger er åbne, dvs. man binder sig udelukkende til et arrangement ad gangen, men man er meget velkommen til at deltage i alle fælleslæsningerne. Teksterne vil være forskellige hver gang. Alle er velkomne og alle kan være med – der kræves ingen forkundskaber eller forberedelse – andet end lysten til at bruge ca. 1 time i selskab med andre og litteraturen.

Alle deltagere skal have skaffet sig en gratisbillet for at deltage i arrangementet. Hent den på billetlinket.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »