Grove / Langkilde koncert

Grove / Langkilde KONCERT

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Grove / Langkilde koncert

Grove/ Langkilde Band med Eva Grove og Johannes Langkilde spiller den nye sæson ind i My Beautiful Gallery, Rungsted Kyst Station d. 24. februar 2024.
Entré’en er på 155 kr.
Johannes Langkilde er som bekendt journalist og TV presenter, men har bag sig også en lang succesfuld karriere som pianist. Eva Grove’s fantastiske stemme og store udstråling er det perfekte match til Langkildes band – Morten Nymand på bas og Meik Nielsen på percussion.
Kom før koncerten og nyd et godt glas vin, kunstudstillingen, musik og hygge i salen. Vi åbner kl. 18.
Der er mulighed for at forudbestille en italiensk antipasti tapastallerken med lækkert italiensk brød til 150,- (stor til 1 person og mindre til 2). MobilePay: 572848.
Husk, at I også er meget velkomne til at medbringe mad eller bestille take-away, der leveres til galleriet. Vi har servicen.
Baren byder på lækre rødvine, kold rosé og Chardonnay, sauvignon, IPA, bobler m.m.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »