Fuglesafari for hele familien

Karen Blixen Fuglereservat

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Fuglesafari for hele familien

Tag hele familien med på en spændende FUGLESAFARI i Karen Blixen Fuglereservat, hvor du kan være heldig at opleve nogle af vores smukkeste fugle på nært hold. Fuglesafari henvender sig til naturinteresserede familier, og alle er velkomne.

På turen udforsker vi Fuglereservatets rige fugleliv og øver os i at opdage og genkende forskellige fuglearter og deres stemmer. Undervejs fortæller museets naturformidler om mejsernes fantastiske liv, om trækfuglenes forunderlige rejse over verdenshavene, og om hvordan vi passer på fuglene på Rungstedlund.

På denne årstid kan vi være heldige både at opleve trækgæster og standfugle. Vi håber at opleve arter som blåmejse, musvit, allike, træløber, stor flagspætte, musvåge, rødstjert, broget fluesnapper, munk, solsort, hvid vipstjert, spætmejse, gærdesmutte, dompap, bogfinke, sangdrossel, by- og landsvale og måske en sen mursejler.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »