Fuglesafari – for hele familien

Fuglesafari for hele familien hos Karen Blixen Museum

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Fuglesafari – for hele familien

Kom og oplev en fascinerende fuglesafari i Karen Blixen Fuglereservat, hvor hele familien kan få mulighed for at komme tæt på nogle af naturens mest fantastiske fugle. Fugleoplevelsen er velegnet til familier med interesse for naturen, og alle er velkomne.

På denne spændende tur vil vi udforske det mangfoldige fugleliv i Fuglereservatet og træne vores evne til at genkende forskellige fuglearter og deres karakteristiske stemmer. Undervejs vil museets naturformidler dele fascinerende historier om mejsernes utrolige liv, trækfuglenes spektakulære rejse over verdenshavene og vores bestræbelser på at beskytte fuglene på Rungstedlund.

Det bliver en unik mulighed for at lære om fugle og deres levesteder, samtidig med at I kan nyde den skønne natur i fuglereservatet. Så tag familien med på denne uforglemmelige fugleoplevelse og skab minder sammen i naturens vidunderlige verden.

Billet til fuglesafarien gælder samtidig som entrébillet til museet.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »