Fuglenes forunderlige verden

Fuglesafari for hele familien hos Karen Blixen Museum

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Fuglenes forunderlige verden

Ved biolog og naturformidler Anne-Mette Høeg Andersen

Bliv klog på fuglenes forunderlige verden sammen med Folkeuniversitetet og Karen Blixen Museum.

Vi starter i museets fuglerum, hvor vi introducerer til forskellige arter af fugle, hvordan man genkender og beskriver fuglenes særlige kendetegn, udseende, stemmer og tilpasninger. Dernæst går vi ud i Karen Blixens Fuglereservat og går på opdagelse efter redekasser og ynglesteder for forskellige fuglearter. Vi øver os i at bruge en kikkert og bestemme forskellige fugle via de kendetegn og stemmer, vi har lært. Undervejs taler vi om fuglenes forskelligheder, tilpasninger og behov samt om Karen Blixens moderne natursyn, som er hele årsagen til, at vi i dag har et fuglereservatet med en stor artsrigdom af fugle.

Museet udlåner kikkerter, men du er også velkommen til at medbringe din egen. Mad og drikke kan tilkøbes i Madam Carlsens Café.

Arrangementet er målrettet børn i alderen 8-14 år i følgeskab med en voksen.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »