Fugle på Rungstedlund: Fugleværnsfonden

Fugle på Rungstedlund: Fugleværnsfonden

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Fugle på Rungstedlund: Fugleværnsfonden

Nu har du mulighed for at komme med på en helt særlig fugletur i Karen Blixens Fuglereservat, når museet får besøg af Fugleværnsfondens dygtige naturvejledere.

Karen Blixen nærede en stor kærlighed til naturen og til fuglene, og hun ønskede at give trækfuglene, og alle de andre fugle, et sted at være. Derfor etablerede hun Fuglereservatet på Rungstedlund.

I dette forår arrangerer museet i samarbejde med Fugleværnsfonden  to formiddagsture, hvor du kan blive klogere på alle de spændende fortællinger, der gemmer sig i fuglenes verden. Fra mejsernes hemmelige liv til trækfuglenes fantastiske rejse.

På denne årstid er trækfuglene ankommet til Rungstedlund, og fuglene er i gang med årets ynglesæson.  Hvor mange fugle vi ser og hører, afhænger af vind, vejr og held.

Museet udlåner et begrænset antal kikkerter, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen kikkert.

Turleder: Naturvejleder Allan Gudio Nielsen, Fugleværnsfonden.

Mødested: Gårdspladsen foran museet.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »