Fri af angst – livestreaming

Fri af angst

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Fri af angst – livestreaming

Angst kan komme i mange former og ikke mindst i alle aldre. I Danmark sidder der cirka 1,5 barn i hver folkeskoleklasse med en angstproblematik.

Hvad er angst overhovedet for en størrelse? Hvad udløses den af, og hvad kan vi gøre for at hjælpe børn, når angsten melder sig – uanset om det er som pædagog eller lærer i institutionen eller som forældre i hjemmet?

Til denne livestreaming giver Sonja Breinholst, lektor i klinisk børnepsykologi samt leder af Center for Angst, en kort indføring i angst som lidelse med særligt fokus på børn og unge. Hun forsøger desuden af besvare spørgsmålet: Hvad skal vi som pårørende lære for at hjælpe?

Livestreamingen modereres af Noa Kjærsgaard Hansen.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »