Foredrag: nedslag i Nordsjællands landskabshistorie

Museum Nordsjælland præsenterer: Nedslag i Nordsjællands landskabshistorie

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Foredrag: nedslag i Nordsjællands landskabshistorie

Ved museumsinspektør Jon Voss, Museum Nordsjælland.

Museum Nordsjælland griber stafetten fra Jagt- og Skovbrugsmuseet og sætter i foredraget fokus på skov- og landskabshistorien i Nordsjælland. Kom og hør om, hvordan vores landskaber har ændret sig op igennem tiden, i takt med ændringer i vores ressourceudnyttelse og natursyn, og i stadigt samspil med de økosystemer, vi indgår i. Museumsinspektør Jon Voss fortæller bl.a. om de store ændringer af landskabet, der fulgte med den ordnede skovdrift fra slutningen af 1700-tallet, om flyvesandskatastrofen på Nordkysten og om nutidens storslåede og ofte omstridte naturgenopretningsplaner.

Foredraget er en del af Museum Nordsjællands indsats for at sætte fokus på vores lokale landskabshistorie: her i Hørsholm tilbyder Museet nu og også historiske vandringer i Folehave Skov, samt et nyt skoletjenesteforløb om landskabshistorie, natursyn og bæredygtighed til kommunens skoler.

Der skal købes billet til arrangementet. Billetter kan købes fra 14. februar fra billetlinket.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »