Foredrag med Girltalk

Foredrag med Girltalk

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Foredrag med Girltalk

Hvad sker der i hovedet på en teenagepige? og hvordan skal vi forstå deres verden?

Alt for mange piger og unge kvinder ved ikke, hvordan de skal navigere i nutidens komplekse samfund. Alle muligheder står tilsyneladende åbne for de unge i dag, men paradoksalt nok medfører dette ofte en frygt for at mislykkes. Mindreværdsfølelser, præstationsangst og presset fra sociale medier kan tynge, og tilsvarende psykiske symptomer tegner en hverdag for piger, som er faret vild på vejen mod voksenlivet. Det kan være svært at regne ud, hvordan man hjælper bedst, og hvordan man skal gribe de svære samtaler an med den unge pige.

I foredraget vil direktør i organisationen GIRLTALK Anna Bjerre føre os helt tæt på de unge pigers virkelighed og give brugbare råd til situationer, hvor man kan føle sig magtesløs og mangle redskaber, både som forældre men også som fagperson.

Foredraget er gratis, men der skal hentes gratisbilletter på Hørsholm biblioteks hjemmeside fra mandag den 29. juli 2024.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »