Forandrende kulturmøder: Nagieb Khaja

Forandrende kulturmøder: Nagieb Khaja

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Forandrende kulturmøder: Nagieb Khaja

Mød journalist, dokumentarinstruktør og forfatter Nagieb Khaja  til en samtale om mødet med Islam og den islamistiske kultur.

Nagieb Khaja har de seneste mange år været særligt optaget af konflikterne i Syrien og Afghanistan, og han er bl.a. kendt for at være en af ganske få journalister på verdensplan, der har fået adgang til ledende personer i jihadistiske grupper som Al-Qaeda og Taleban.

Forandrende kulturmøder er en serie af arrangementer, hvor vi inviterer en række markante profiler til at fortælle om kulturmøder, som har ført til nye indsigter, perspektiver eller kunstnerisk inspiration. Præcis som mødet med kulturen og naturen i Britisk Østafrika (senere Kenya) på flere planer blev et overraskende og livsforandrede møde for Karen Blixen.

Vært for samtalerækken er journalist Ida Herskind.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »