Forårs- og påskekranse

Forårs- og påskekranse

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Forårs- og påskekranse

Kom med på et inspirerende og lærerigt kranse-kursus, hvor Karen Blixen Museums blomsterdekoratør Lisbeth Godtkjær vil demonstrere og give fif til, hvordan man kan skaber smukke forårs- og påskekranse.

Karen Blixen elskede at skabe smukke og overdådige blomsterdekorationer, der skulle velkomme og sætte scenen for et besøg på Rungstedlund. Denne tradition fører vi videre og laver med Blixens  blomsterkreativitet forårs- og påskekranse med alternative elementer.

På kurset arbejdes der med sæsonens blomster, grene og planter.

OBS! Du skal selv medbringe elementerne til din krans og en saks.

Museet sørger for tråd til krans, blomstertape, blomstertråd til at binde med og limpistol.

Lisbeth opfordrer til, at deltagerne, ligesom Blixen selv, går på jagt i egne haver, i skoven, ved vejkanten osv. og samler de elementer, som du gerne vil have indgår i din forårs- og påskekrans.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »