Fools Paradise

Fools Paradise I Kulturhus Trommen

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Fools Paradise

FOOLS’ PARADISE er en æstetisk, billedrig og grotesk, humoristisk forestilling inspireret af Michael Kviums kunst, hvor de tavse figurer på lærredet altid ser ud, som om de lige skal til at sige noget væsentligt.

Med teatrets virkemidler og skulptørens rumsans gengiver den prisbelønnede iscenesætter, Giacomo Ravicchio, de følelser og oplevelser, han får som beskuer af værkerne. Resultatet er en tværkunstnerisk blanding af drama, musikteater, performance og dukketeater for voksne.

Tragikomisk karikatur af ensomme mennesker

I kunstnerisk samtale med det groteske, kviumske univers vækker han figurerne til live og skaber en hudløst ærlig og tragikomisk karikatur af et samfund, hvor dybt ensomme mennesker hovmodigt fører sig frem med egosime, selviscenesættelse, grådighed og magtbegær.

Hjulpet af latteren kan vi frit spejle os i de overdrevne skabninger og deres absurde handlinger, genkende os selv og hinanden i dem og forstå, hvordan deres vrede og ondskab gemmer på fortabthed og angst for at blive oversete og skubbet ud af fællesskabet.

Forestillingen er en co-production mellem Meridiano Teatret, ZeBU og Operaen i Midten.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »