Flagermussafari

Flagermussafari for hele familien

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Flagermussafari

Tag hele familien med på en spændende flagermussafari i Karen Blixens Fuglereservat. 

Findes der vampyrflagermus i virkeligheden? Hvordan kan flagermus flyve i mørke? Og hvilke flagermus lever i Fuglereservatet? Flagermussafari henvender sig til hele familien – også børn og trætte teenagere, som kan sove længe på Grundlovsdag.

Flagermus-biolog Inger Kærgaard tager os med på en mørk aftensafari i Karen Blixens Fuglereservat, hvor vi vil lytte og kigge efter flagermus med særlige flagermusdetektorer og lommelygter. Fuglereservatet er rig på gamle hule træer og er dermed et oplagt levested for mange flagermusarter.

Måske vi er heldige at opleve dværgflagermus, brunflagermus eller den imponerende vandflagermus, som jager insekter over vandoverfladen på havedammen. Det kan også være, at vi hører natuglen eller møder en ræv på de sene aftentimer.

Museet udlåner flagermusdetektorer og lommelygter til alle børn.

Mødested: Gårdspladsen foran museet.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »