Flagermussafari for hele familien

Flagermussafari for hele familien

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Flagermussafari for hele familien

Tag hele familien med på en spændende flagermussafari i Karen Blixen Fuglereservat.

Findes der vampyrer i virkeligheden? Hvor er flagermusene om dagen? Og hvordan kan de flyve og fange insekter i bælgravende mørke? Flagermussafari henvender sig til hele familien – også børn og  teenagere, som gerne vil have en helt særlig naturoplevelse på en mørk efterårsaften.

Flagermus-biolog Inger Kærgaard tager os med på en mørk aftensafari i Karen Blixen Fuglereservat, hvor vi vil lytte og kigge efter flagermus med særlige flagermusdetektorer og lommelygter. Fuglereservatet er rigt på gamle hule træer og er dermed et oplagt levested for mange flagermusarter. Måske vi er heldige at opleve langøret flagermus eller den imponerende vandflagermus, som jager insekter over vandoverfladen på havedammen. Det kan også være, at vi hører natuglen eller møder en ræv.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »