Festgudstjeneste 200-års jubilæum

Festgudstjeneste 200-års jubilæum Hørsholm Kirke

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Festgudstjeneste 200-års jubilæum

I anledning af kirkens 200-års jubilæum holder vi en festgudstjeneste med deltagelse af Biskop Peter Birch. Alle kirkens præster deltager og der vil være fest og farver og masser af musik.

Er troen på opstandelsen fra de døde for godt til at være sandt? Måske. Men det kristne evangelium handler netop om det, som egentlig er for godt til at være sandt, men som også er for godt til at være løgn.

————-

Torsdag den 21. september fylder Hørsholm Kirke 200 år. Hele ugen fra den 18.-24. september vil der være jubilæumsfejring. Det gøres bl.a med Åben Kirke mandag  den 18. september, tirsdag den 19. september og onsdag den 20. september kl. 16-18, hvor man har mulighed for at se den nyrenoverede kirke og høre om renoveringen.

Selve jubilæet bliver markeret med en koncert torsdag den 21. september. Koncerten er åben for alle interesserede, og der er gratis entré. Den efterfølgende søndag den 24. september kl. 10 vil der være en festgudstjeneste i kirken.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »