EU-debat i Trommen

Invitation: Til Stor Fælles Politisk EU-debat i Trommen

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

EU-debat i Trommen

EU-VALG 2024 – DEBAT I TROMMEN
EU-valget er både det mest undervurderede – og samtidig den mest indflydelsesrige valg.
Fordi mange af vores levevilkår og lovgivninger er påvirket af beslutninger direkte fra Brussels.
Derfor er DIT kryds vigtigt d. 9. juni!  hvor vi igen skal til stemmeurnerne og vælge Danmarks medlemmer af Europa-Parlamentet for de næste 5 år.
Hvem stemmer du på?
Hvis du er i tvivl, eller blot nysgerrig på EU-politik, så kom til valgdebat!
Socialdemokraterne i Hørsholm har, i et tværpolitisk samarbejde med Venstre Hørsholm og andre partier lokalt, arrangeret en valgdebat, som vil gøre dig klogere på, hvor DU ser vores Europa de næste 5 år!
Vi har inviteret repræsentanter fra alle partier, og aftenen vil byde på en livlig debat mellem kandidaterne og dialog med jer, vores vælgere, om de store politiske EU-spørgsmål, der fører os frem mod valget.
Fra Venstre vil Morten Løkkegaard deltage, fra Socialdemokratiet Mathias Niebuhr, de Konservative har vi Birgitte Bergman, og fra LA kommer Lars Høyer Holmqvist, flere kandidater kommer på plads snarest.
Vi håber, at du vil deltage og være med til at skabe en engageret og oplyst debat om vores fælles fremtid i EU.
De bedste hilsner,
Socialdemokraterne i Hørsholm
Venstre Hørsholm

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »