Erindringsbio: ’Tronfølgerens forlovelse’

Erindringsbio: ’Tronfølgerens forlovelse’

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Erindringsbio: ’Tronfølgerens forlovelse’

ErindringsBio er et filmtilbud til mennesker med let til moderat demens sammen med pårørende, plejepersonale og frivillige. Ved denne forestilling vises tre dokumentarfilm om Dronning Margrethe; ’Tronfølgerens forlovelse’, uddrag af ’Prinsesse Margrethes bryllup’ samt ’Canadarejsen’.

Trommens biograf viser i samarbejde med Hørsholm Bibliotek ErindringsBio.ErindringsBio er udviklet af Det Danske Filminstitut sammen med en række samarbejdspartnere inden for demensområdet. Det er korte filmvisninger for mennesker med let til moderat demens ledsaget af pårørende, plejepersonale eller frivillige.Brug en halv time i biografsalen på at nyde en historisk dokumentarfilm. Husk at tage en folder med hjem eller med ud i foyeren. I folderen finder I en række spørgsmål og billeder fra filmen, som I kan bruge til at tage en snak om det levede liv.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »