Erindringsbio: ’God tur’ og ’Sol, sommer og badeva’

Erindringsbio: ’God tur’ og ’Sol, sommer og badeva'

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Erindringsbio: ’God tur’ og ’Sol, sommer og badeva’

ErindringsBio er et filmtilbud til mennesker med let til moderat demens sammen med pårørende, plejepersonale og frivillige. Ved denne forestilling vises filmen ’God tur’ – et indblik i danskernes ferievaner samt filmen ’Sol, sommer og badevand’ – en oplysningsfilm med Dirch Passer i hovedrollen som den dumdristige og glade badegæst.

Trommens biograf viser i samarbejde med Hørsholm Bibliotek ErindringsBio.ErindringsBio er udviklet af Det Danske Filminstitut sammen med en række samarbejdspartnere inden for demensområdet. Det er korte filmvisninger for mennesker med let til moderat demens ledsaget af pårørende, plejepersonale eller frivillige.Brug en halv time i biografsalen på at nyde en historisk dokumentarfilm. Husk at tage en folder med hjem eller med ud i foyeren. I folderen finder I en række spørgsmål og billeder fra filmen, som I kan bruge til at tage en snak om det levede liv.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »