En lille nisse rejste

En lille nisse rejste

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

En lille nisse rejste

I Julemandens kongsgård er der mange slags nisser. Alle har en funktion og alle er vigtige for at Julemanden kan nå at blive klar til juleaften.

Nissen Theo har ikke nogen funktion. For han kan tilsyneladende ikke finde ud af noget. På Theos 120. år som funktionsløs nisse er der ikke meget gnist tilbage i ham. Theo tror ikke på at han nogensinde finder på noget, han er god til. Han ser alle de andre nisser stige i graderne og få mere og mere succes.

Theo begiver sig afsted på en lange rejse, hvor han møder flere forskellige væsener, som alle siger, at han skal finde verdens største mand. Theo tænker, at det kun kan være Julemanden. Men er det nu det?

Ved alle hans møder lærer Theo at se indad og ikke blive påvirket af, hvad andre gør og opnår. Til sidst kommer han til havet, hvor Nordpolens is stopper, og kigger ned i det store hav…
Glæd dig til et fantasifuldt juleeventyr for hele familien fra 4 år.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »