En Anderledes Teaterkoncert

En Anderledes Teaterkoncert

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

En Anderledes Teaterkoncert

Gå ikke glip af denne usædvanlige aften i musikalsk selskab med en lang række elskelige særegne eksistenser, der alle gestaltes af skuespilleren Victor Marcussen. Oplev nyfortolkninger af gode gamle hits, der alle, på hver deres måde, afspejler livets uendelige mangfoldighed. Gode gamle sange, der kan gøre en forskel, og ramme dig hvor du både griner og græder, og undres, og indimellem også ramme så dybt, så det kan mærkes helt ind i sjælen.

Iblandt de mange karakterer, du kan møde i forestillingen, er den brovtne Kalle; den lidt mere stille Stig; den milde, men samtidig oprørske Ann-Mari og ikke mindst Harald, der bare elsker at synge som Elvis. Vær beredt på forrygende nyfortolkninger af klassikere som, bl.a.: ”She was Only Sixten”, ”En lille pige i flade sko”, ”Are you lonesome tonight”, ”You are my sunshine” – samt “Når lygterne tændes” – og gå hjem som en anden, end den du var, da du kom …

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »