Emil fra Lønneberg udstilling

Emil fra Lønneberg udstilling

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Emil fra Lønneberg udstilling

Den 23. maj 2023 var det 60 år siden, Astrid Lindgrens fortællinger om Emil fra Lønneberg udkom for første gang. I den anledning har vi lånt en udstilling som omhandler den højtelskede skarnsunge Emil fra Lønneberg, som ligner en engel – men som laver så mange skarnsstreger, at han ofte kommer i problemer.

Astrid Lindgrens egen yndlingsfigur fejrer sit 60-års jubilæum i 2023, og det markerer vi på Hørsholm Bibliotek i Nordisk Litteraturuge, som er en tilbagevende begivenhed i uge 46.

I år har vi i forbindelse med Nordisk Litteraturuge været så heldige at kunne låne en fin udstilling fra det svenske konsulat i Helsingør, som I, store som små, kan opleve i vores udlån i uge 46.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »