Men’s Softball European Championship 2023

Men’s Softball European Championship 2023

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Men’s Softball European Championship 2023

Fra den 24.-29. juli er der mulighed for at opleve softball i verdensklasse, når EM i herresoftball for første gang i 15 år afholdes på dansk jord. Hørsholm Softball Klub er vært for det internationale arrangement, hvor 12 nationer kæmper om det eftertragtede trofæ og titlen som Europamestre 2023.

Der bliver i løbet af ugen spillet 44 kampe, fordelt på to baner i Hurricane Park på Stadion Alle i Rungsted. Udover et fuldt spilleprogram vil der blive opstillet en FUN ZONE for børn og voksne, hvor man kan komme forbi og prøve kræfter med sporten. Derudover vil der være boder med mad og drikke, softball udstyr, loungeområder mm.

Vores vision er at skabe et EM, som både spillere, tilskuere og alle involverede vil kunne huske mange år fremover og som samtidig sætter fokus på vores elskede sport. Et EM som viser vores sport fra den bedste side, som ikke kun tiltrækker ’Softball Danmark’, men også nye medlemmer landet over.

Danmark spiller 24/7 kl 13.00 og kl 18.30 – Se yderligere kampprogram på læs mere / billetter knappen

 

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »