EM Danmark – England på storskærm

EM 2024 fodbold

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

EM Danmark – England på storskærm

Se EM-kampene på storskærm

Der er sørget for storskærm i Hallernes Spisested som er beliggende i Hørsholm Svømmehal. Her vil der være mulighed for at komme og se de 3 første kampe som Danmark spiller. Før og efter kampene vil der blive spillet alle de fodboldsange vi kender og der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer til billige priser. Ønsker man den lækre grillbuffet som serveres 2 timer før kampstart til kr. 150,- pr. person, så skal den forudbestilles og betales hos Hallernes Spisested, på tlf. 31 20 23 73 eller på mail@hallernesspisested.dk.

Der er selvfølgelig gratis adgang for alle og der burde være masser af siddepladser til hele familien. Bemærk! Det er ikke tilladt at medbringe egne mad og drikkevarer i Hallernes Spisested.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »