Dyreekspedition for børn

Dyreekspedition for børn

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Dyreekspedition for børn

Tag børnene med på en sjov dyre-ekspedition i Karen Blixens Fuglereservat. Dyreekspeditionen henvender sig til alle eventyrlystne børn og deres familier.

På turen går vi på jagt efter mystiske skabninger, som lever på landjorden og i luften. Måske vi finder nogle af naturens ”skraldemænd”, som er myrer, bænkebidere, orme, snegle, biller mm. og hører om deres fascinerende verden. Eller vi lærer at se forskel på insekter og edderkopper. Alt efter vind og vejr udforsker vi enten vildskoven eller det åbne græsland. Måske vi også er heldige at finde spor efter spætter eller egern.

Museet udlåner lupglas og udstyr, så børnene kan finde dyrene. Vi indsamler dyrene i små lupglas og terrarier, så vi kan studere dem, inden de sættes fri igen.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »