Dinesen / AC / Sonne

Dinesen / AC / Sonne

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Dinesen / AC / Sonne

Glæd dig til at opleve denne supertrio, der tæller nogle af Danmarks mest kreative og alsidige musikere.

Saxofonisten Jakob Dinesen og bassisten Anders AC Christensen samarbejdede allerede i 90érne i det legendariske fusionsorkester” Once Around The Park” og har siden haft internationale hyperaktive karrierer i toppen af jazz, pop, rock, afro and beyond. Jakob Dinesen har spillet med eliten indenfor jazz og pop and beyond de sidste 30 år, bl.a Hugo Rasmusssen, Thomas Helmig, Thomas Blachman, Kira Skov og utallige andre. “Dino” har vundet mange priser bl.a. for hans udgivelser med internationale stjerner.

Anders “AC” Christensen er uden tvivl den højest ansete bassist i landet og turnerer med internationale stjerner som Jakob Bro og Joe Lovano.

Nu har de fundet sammen med trommeslageren, sangeren og multiinstrumentalisten Laust Sonne, der er kendt for sine innovative popudgivelser og som trommeslager i Danmarks største Rock-band D.A.D.

Trioen spiller energiske originaler og musik fra traditionen med åbent sind og stor kærlighed.

I 2021 udgav trioen albummet “Blessings” på pladeselskabet April Records. Efterfølgeren “Moonlight Drive“ er nu udkommet til begejstrede anmeldelser.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »