Din hjerne skrumper, skat

Din hjerne skrumper, skat

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Din hjerne skrumper, skat

Nu kan du opleve opfølgeren til det populære foredrag Værd at vide om mænd og kvinders hjerner. Selvom du ikke har oplevet Ann E. Knudsen før vil du blive meget klogere på alle slags hjerner – for hvad er det, der foregår inden i dem? Glæd dig til at motionere lattermusklerne, få resultater fra den nyeste forskning og endnu flere myter og facts om mænd og kvinders hjerner.

Skrumpehjerner, kønsforskelle og den langtidsholdbare hjerne

Nogle myter om mænd og kvinder trænger til revurdering, mens andre kan nøjes med en afstøvning. Men uanset hvad, så har den nyeste hjerneforskning frembragt interessante resultater, som kan gøre os klogere på, hvad der i grunden foregår.

  • Hvorfor kan der være stor forskel på, hvordan vi opfatter samme budskab?
  • Hvorfor husker vi noget og glemmer andet?
  • Er det sandt, at vores hjerner skrumper og mænds hurtigere end kvinders?
  • Hvorfor kan der være langt mellem følelse og fornuft?
  • Hvorfor mener mænd, at kvinder snakker meget – gør kvinder det?
  • Kan vi gøre noget for at få en langtidsholdbar hjerne?

Hver gang vi bliver en smule klogere på os selv, er der meget i hverdagen – hjemme og på arbejdet – som bliver lettere at udholde.

Kom og få nogle af svarene, bliv provokeret og bliv klogere på hjerner og kønsforskelle og – ikke mindst – få et godt grin undervejs.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »