Dialog på tværs af kulturer

Dialog på tværs af kulturer

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Dialog på tværs af kulturer

Oplev den prisbelønnede ghanesiske digter Gabriel Awuah Mainoo i samtale med den danske litterat Anne Green Munk.

Arrangement foregår primært på engelsk og vil være en blanding af både samtale og oplæsning. 

De to forfattere traf hinanden første gang under en konference om slaveriets litteraturhistorie. Her præsenterede Anne Green Munk et uddrag af sin selvbiografiske rejseroman om fortidige og nutidige forbindelser mellem Danmark og Ghana, og det inspirerede Gabriel Awuah Mainoo til at starte en litterær dialog på tværs af kulturer.

Resultatet blev den poetiske brevbog Hvorend havet skyller dig op, der udkommer på dansk i begyndelsen af juni 2024. Her skriver de to forfattere i lyrisk form til hinanden om slaveriets spor i den moderne verden, om rejser og om at være en del af en globaliseret verden, der er truet af forurening, stigende ulighed og klimakrise

Det er de to forfatteres ønske med denne bog at skabe en dialog på tværs af kulturer og slaveriets historie, et nyt fælles sprog hinsides raciale adskillelser – men med en bevidsthed om dem – og en forståelse for de forskellige verdensanskuelser, Danmark og Ghanas fælles fortid i slaveriets historie giver.

Den poetiske brevbog Hvorend havet skyller dig op sælges i forbindelse med arrangementet i museumsbutikken. Og det er naturligvis muligt både at købe bogen og få den signeret af forfatterne efter arrangementet.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »