Découpageværksted med fællesspisning

Découpageværksted med fællesspisning Karen Blixen Museum

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Découpageværksted med fællesspisning

Karen Blixen Museum inviterer til fællesspisning og kreativt værksted, hvor du selv kan prøve kræfter med at skabe kreative découpager.

Découpage er en gammel teknik, der i sin grundform går ud på, at udklip monteres på andre emner og efterfølgende påføres lim. Et nyt dekomponeret udtryk opstår. Netop denne teknik er H.M. Dronningen mester i, og netop nu kan du i museets aktuelle særudstilling opleve 41 af Dronningens découpager skabt til Bille Augusts filmatisering af Karen Blixens fortælling ‘Ehrengard’.

Aftenen forløber som følger:

Kl. 18:00. Fællesspisning i museets café. Vi serverer en lækker Coq au Vin* (drikkevarer skal tilkøbes).

Kl. 18:45. Elisabeth Marie Ibh giver en introduktion til découpage-teknikker med udgangspunkt i udvalgte værker fra den aktuelle særudstilling FORFØRELSENS PORTRÆT. Dronningen sætter scenen til Ehrengard.

Efterfølgende arbejdes der individuelt med egne découpager under kyndig vejledning af Elisabeth Marie Ibh.

Kl. 20:30 tak for i aften.

* Alle får serveret samme Coq au vin. Det er desværre kke muligt at tage individuelle kostmæssige hensyn.

Pris fra kr 265 (årskortholdere) – kr. 300

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »