Découpageværksted med fællesspisning

Découpageværksted med fællesspisning på Karen Blixen Museum

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Découpageværksted med fællesspisning

Karen Blixen Museum inviterer til fællesspisning og kreativt værksted, hvor du selv kan prøve kræfter med at skabe kreative découpager.

Découpage er en gammel teknik, der i sin grundform går ud på, at udklip monteres på andre emner og efterfølgende påføres lim. Et nyt dekomponeret udtryk opstår. Netop denne teknik er H.M. Dronningen mester i, og netop nu kan du i museets aktuelle særudstilling opleve 41 af Dronningens découpager skabt til Bille Augusts filmatisering af Karen Blixens fortælling ‘Ehrengard’.

Aftenen forløber som følger:

Kl. 18:00. Fællesspisning i museets café. Vi serverer en lækker pasta-risotto med torsk og grønt* (drikkevarer skal tilkøbes).

Kl. 18:45. Elisabeth Marie Ibh giver en introduktion til découpage-teknikker med udgangspunkt i udvalgte værker fra den aktuelle særudstilling FORFØRELSENS PORTRÆT. Dronningen sætter scenen til Ehrengard.

Efterfølgende arbejdes der individuelt med egne découpager under kyndig vejledning af Elisabeth Marie Ibh.

Kl. 20:30 tak for i aften.

* Alle får serveret samme pasta-risotto med torsk og grønt (indeholder gluten). Det er desværre ikke muligt at tage individuelle kostmæssige hensyn denne aften.

Praktiske info:

Museet stiller materialer til rådighed (magasiner og blade til udklip, sakse og lim), men du er meget velkommen til at medbringe og supplere med egne materialer.

Der er fri adgang til museet både før og efter arrangementet, hvor du udover forfatterhjemmet og den permanente udstilling lige nu kan opleve særudstillingen FORFØRELSENS PORTRÆT. Dronningen sætter scenen til Ehrengard med 41 af Dronningens découpager, udvalgte kostumer og kostumeskitser skabt til Bille Augusts filmatisering af Karen Blixens fortælling ‘Ehrengard’.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »