Debatsalon: Er du også nysgerrig på den digitale fremtid?

Debatsalon: Er du også nysgerrig på den digitale fremtid? Af: Venstre Hørsholm

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Debatsalon: Er du også nysgerrig på den digitale fremtid?

Ta’ med til nogle spændende timer i Trommens foyer, når vi får besøg af Digitaliserings- og Ligestillingsminister Marie Bjerre, til oplæg og debat om vores digitale fremtid.
Er du klar til den digitale fremtid, eller føler du dig overvældet af teknologiens hastige udvikling?
Marie Bjerre sætter denne aften fokus på den hastigt voksende udvikling inden for den den digitale teknologi, herunder kunstig intelligens ( AI ) og hvordan vi kan bruge kunstig intelligens til at udvikle vores samfund.
Aftenen byder også på oplæg og debat om digital sikkerhed, den gode kildekritik på internettet, og hvad vi selv skal være opmærksomme på for ikke at blive snydt.
Marie Brixtofte sætter fokus på “Skærmsund”
Efterfølgende for vi skal vi runde emnet ‘skærmtid for børn’. Til at debattere dette emne kommer Marie Brixtofte, Autoriseret Psykolog og Forfatter der bla har skrevet bogen “Skærmsund” sammen med Iman Rashid.
Hun vil forklare hvorfor et overdreven brug af visse digitale medier kan medføre et symptombillede, der minder om ADHD – også kaldet ”TikTok-hjerner”- og hvorfor og hvordan skærmene på mange måder er kommet til at styre os og vores børn.
Marie Brixtofte brænder for at give en hjælpende hånd til forældre, som er bekymrede over familiens skærmforbrug. Med afsæt i hendes bog, giver hun konkrete redskaber til forældre der ønsker at nedbringe skræmtiden i familien.
Vi glæder os til at se dig tirsdag den 30. april kl 19.30 i Trommes foyer, hvor vi byder på et glas vin eller øl under oplæg og debat.
GRATIS ÅBEN EVENT
Dato: 30. april 2024
Tid: Kl. 19:30- 21:30
Adresse: Trommen, Bibliotekstorvet 1, 2970 Hørsholm
På gensyn til DebatSalonen, Venstre Hørsholm

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »