Cirkus Baldoni

cirkus baldoni

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Cirkus Baldoni

Velkommen til forestilling 2024 i Cirkus Baldoni, hvor vi tager dig med tilbage til den skønne og nostalgiske atmosfære, der engang var kendetegnende for Cirkus Baldoni. I 2024 emmer vores forestilling af ungdommelighed og energi og byder på en overflod af sjove indslag, der vil få både børn og voksne til at grine hjerteligt. Vi er stolte af at præsentere en af Europas bedste klovner, José Michell, der mestrer kunsten at sprede smil og latter hos både børn og voksne i hele teltet.

På det artistiske område kan du forvente at blive forbløffet af vores seje jonglører, imponeret af vores dygtige breakdancere og sidde på kanten af stolen under vores nervepirrende luftnumre. Vores cirkusprinsesse vil fortrylle dig med hendes elegante og betagende sæbebobleshow. Vi har nøje udvalgt de bedste kunstnere til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og din familie.

Forestillingen præsenteres af den unge Mickey Juel Prüssing. Hans evne til at underholde både børn og voksne er enestående, og han har Leonardo, vores trofaste partner på armen. Mickey har trænet hårdt med vores dygtige instruktør og tidligere sprechtallmeister og bugtaler, Peter Nørgaard, for at levere en spektakulær præstation.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »